E-mail:

Telefoonnummer: 06 394 259 05

online cursus stress

Stress kan omslaan in ongezonde stress

Het lijkt misschien wat flauw om te zeggen, maar iedereen heeft stress. Dat is tegelijkertijd ook weer een fijn gegeven, want dat wil simpelweg zeggen dat stress deel uitmaakt van ons dagelijks leven. Stress laat zich op verschillende momenten van de dag zien, zelfs wanneer je je er niet van bewust bent. Wist jij bijvoorbeeld dat een bezoek aan het toilet ook een vorm van stress geeft?

Bekender is het moment dat je een presentatie moet houden. Bijvoorbeeld tijdens je opleiding, waarbij je een presentatie moet geven aan je klasgenoten. Ja, daar sta je dan. Je begint, je bloeddruk stijgt, je krijgt een rood hoofd, je mond wordt droog en je gaat presenteren. Omdat je stresslevel zo hoog is, heb je geen plezier in het presenteren. Als je presentatie er dan eindelijk op zit, zoek je gauw je ‘anonieme’ plek in het klaslokaal weer op. Maar ook daar ben je niet op je gemak. Je voelt de stresshormonen nog steeds door je lijf gieren.

Wat is er dan eigenlijk aan de hand? Daar gaat deze cursus ‘Stress’ over. Ik neem je mee in mijn eigen ervaringen en ik geef je uitleg over lichaam en geest. Ongezonde stress, het woord zegt het al, is ongezond. Je kunt beter leven met een gezonde dosis stress. Nieuwsgierig geworden? Je kunt vandaag nog beginnen.

wat geeft jou stress?

$

Verjaardagen

$

Vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeestjes

$

Teamoverleg of een presentatie geven

$

Als ik eigenlijk ‘nee’ wil zeggen

$

Als ik iets moet organiseren

$

Mijn baan

$

Social media

$

Een toernooi of wedstrijd

$

Conflicten of mogelijke conflicten

$

Autorijden

$

De drukte van mijn gezin

$

Het verkeer en in de file rijden

$

Solliciteren

$

Mijn huishouden

Mijn aanpak

In mijn cursus ‘Stress’ leer je wat stress met je lichaam en je gedrag doet. Je krijgt inzicht in hoe jij met stress omgaat, je wordt je hier bewuster van. Je leert hoe je negatieve stress kan herkennen en veranderen. En je leert hoe je stress kan loslaten en een minder gestrest leven kunt leiden.

Ik bied mijn cursussen online aan, zodat jij direct toegang hebt tot alle lessen. En je kunt vandaag al beginnen. Stress maakt deel uit van ieders leven, maar ook hierin geldt dat de balans wel goed moet zijn. Anders krijg je er last van. Het is mijn intentie om je stap voor stap mee te nemen naar een leven met minder ongezonde stress.

Ik combineer mijn eigen ervaringen met mijn medische expertise en mijn kennis op het gebied van coaching. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen die nadelige gevolgen ervaren van stress. Ik weet dat het anders kan en gun dit iedereen. Daarom bied ik mijn kennis zo laagdrempelig aan in de vorm van compacte online cursussen. Al mijn cursussen zijn gebouwd op wetenschappelijke onderzoeken en psychologische technieken. 

Mind Decoration Marieke_Keyer-18 persoonlijke coaching over marieke

stress verblindt je voor de mooie dingen in je leven

wat kun je verwachten?

Hoe kan deze cursus jou verder helpen?

N

Meer controle op 'stressvolle' situaties

N

Meer rust voorafgaand aan 'stressvolle' situaties

N

Je bent ontspannen en zit lekker in je vel

N

Betere resultaten tijdens 'stressvolle' situaties

N

Stap voor stap wordt je wereld groter

N

Ongezonde spanning zet je om in gezonde spanning

N

Je houdt meer energie over voor leuke dingen

N

Je zelfvertrouwen wordt groter

N

Je leven wordt relaxter

Mind Decoration Marieke_Keyer-66 persoonlijke coaching
Mind Decoration Marieke_Keyer-106 persoonlijke coaching
Mind Decoration Marieke_Keyer-118 Patronen doorbreken
Mind Decoration Marieke_Keyer-96 persoonlijke coaching

Ben jij er helemaal klaar mee? En klaar voor?

Ken je dat gevoel dat je ergens klaar mee bent? Dat je  het helemaal hebt gehad? Als je ergens zo de balen van hebt dat je denkt, nu moet het anders? Ergens klaar mee zijn, wil direct ook zeggen dat je ergens klaar voor bent. Je bent er klaar voor om datgene waar je zo’n last van hebt aan te pakken. Het lijkt een populaire kreet ‘ergens klaar mee zijn’, en tegelijkertijd zit deze zin ook vol frustratie. Maar wat ik belangrijk vind is het gevoel dat hier achter schuil gaat. Eigenlijk staat deze frustratie voor verdriet en of pijn.

Iedere keer dat je in aanraking komt met een voor jou uitdagende situatie, komt die stress weer om de hoek kijken. Als dit steeds terugkomt heb je op een gegeven moment niet alleen met de stress te dealen, maar ook met frustratie om je eigen gedrag. Waarom doe ik dat nou? Waarom kan iedereen om me heen het wel en ik niet? En zo wordt een stresssituatie voor jou persoonlijk steeds groter en stressvoller. Dat is het moment om door te pakken. Je kunt dit moment ook voor zijn. Ook als stressvolle situaties nog niet zo’n grote impact op je hebben, kun je je verdiepen in de werking van stress. En op de manieren hoe je deze stress onder controle kan houden.

Mijn praktische aanpak

Als je besluit werk te maken van voor jouw stressvolle situaties, dan zijn er verschillende manieren om dit te doen. Van een bezoek aan de psycholoog tot retraites met kleine groepen en alles wat daartussen zit. Ieders methode is uniek. Mijn methode ook. Ik houd van een praktische aanpak.

Jij kunt meer dan je denkt

In mijn methode staat mindset centraal. En die kunnen we allemaal sturen. Dat is niet zweverig, maar een wettenschappelijke benadering van hoe we met bepaalde situaties omgaan. Ik geloof er ook in dat je behoefte aan anonimiteit hebt en dat je er de behoefte aan hebt om hier zelf mee aan de slag te gaan. Om die reden ontwikkelde ik een praktische online cursus waar je direct mee kunt beginnen vanachter je eigen laptop, tablet of smartphone.

Je kunt dit zelf oplossen

maar het gaat niet vanzelf

dit is wat je krijgt

in de online cursus ‘Stress’ t.w.v. €97 voor €27

$

Direct toegang na je aanmelding

$

Een jaar lang toegang tot het online programma in de online academie, zodat jij de cursus in je eigen tempo kan volgen

$

X aantal modules met uitleg, video’s, e-books en opdrachten

$

Tips voor een minder gestrest leven

$

Een werkboek vol praktische opdrachten, waardoor je ook echt stappen zet