E-mail:

Telefoonnummer: 06 394 259 05

iedere stap naar persoonlijke groei is er één.

ervaringen die ik graag met je deel

Je komt met ideeën waar ik niet bij stil sta

Jij kunt goed relativeren en komt vaak uit een verassende hoek en met ideeën waar ik zomaar niet bij stil sta. Je geeft doorgaans die wending aan een gesprek waardoor mijn gedachten positief beïnvloed worden en tovert daarmee meestal een lach op mijn gezicht.

Daarnaast ben je een enorme doorzetter. Even slikken en weer doorgaan als het even tegenzit. Continu jezelf aan het verbeteren en eerlijk over je gevoelens en waar je aan wilt werken. Ik benijd je om de grenzen die je durft te stellen om het passend voor jou te laten zijn.

– Marleen

Marieke kan de dingen in een ander daglicht zetten

Marieke weet wat ze wil, ze is een enorme doorzetter met verantwoordelijkheidsgevoel! Gaat het niet linksom, dan gaat Marieke rechtsom en vice versa. Marieke heeft levenservaring, is stabiel en laat zich niet snel uit het veld slaan.

Marieke is goedlachs en ziet de dingen positief. Marieke kan daarbij de dingen in een ander daglicht zetten. Ze denkt daar goed over na. Marieke is behulpzaam en heeft een luisterend oor voor anderen. Marieke heeft daarbij veel voor andere mensen over. Ze ziet de goede eigenschappen in mensen en oordeelt niet.

– Saskia

je kunt goed relativeren

Ik beveel haar consulten van harte aan

Overweegt u persoonlijke coaching te volgen die u op weg helpt om een aantal zaken helder in kaart te brengen? Dan bent u hier op het juiste adres.

Afgelopen jaren heb ik Marieke gevolgd in haar groei en betrokkenheid ten aanzien van haar medemens. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze een enorme ontwikkeling heeft ondergaan en zich heeft ontpopt tot een ware ervaringsdeskundige. Daarom beveel ik u haar consulten van harte aan.

Ik ben er van overtuigd dat haar consulten voor persoonlijke groei u nieuwe inzichten geeft.

– Audrey Scharbay, Oprichter Stichting Het Koningshuis

No-nonsens mentaliteit, luistert goed, is empatisch en overweegt haar antwoorden

Marieke Keyer heb ik de laatste jaren leren kennen als een hardwerkende verpleegkundige. Bij Marieke krijg je een no-nonsens mentaliteit, zij luistert goed, is empatisch en overweegt haar antwoorden. Soms verrast zij je met -out of the box- denken bij een oplossing voor een probleem. Marieke probeert iedereen in zijn of haar waarde te laten maar is niet bang om ook uit te spreken wat zij echt denkt of voelt.

Mede is Marieke door alles wat zij tot nu toe zelf aan tegenslagen in haar leven heeft meegemaakt, in staat mensen echt te begrijpen en in te voelen. Ook hierdoor ontwikkelde zij zich tot een ambitieuze zelfverzekerde vrouw in mijn ogen. Bovenal is zij een lieve vrouw bij wie je welkom bent, als je het even niet weet in je leven, je verhaal te doen en kan je verzekerd zijn van een dialoog en een advies.

Veel succes met je coaching praktijk Marieke. Ik weet zeker dat vele mensen de weg naar jou gaan vinden en blij gaan zijn met jou!

– Eveline van Leeuwen

Mind Decoration Marieke_Keyer-87 trap
Mind Decoration Marieke_Keyer-9 stoel zitten persoonlijke coaching
Mind Decoration Marieke_Keyer-62 bos water lucht
Mind Decoration Marieke_Keyer-69 wegwijzer

ze heeft zich ontpopt tot een ware ervaringsdeskundige

Wat opviel is dat zij eerst observeert

Marieke en ik hebben elkaar via een wederzijdse kennis leren kennen tijdens een gezellige avond. Wat gelijk opviel is dat zij eerst observeert voordat zij deelneemt aan een gesprek waarbij meerdere mensen betrokken zijn.

Wij zijn elkaars tegenpolen. Daar waar zij rustig is ben ik uitbundig. Hoewel ik goed kan luisteren kan zij wel degelijk uitbundig zijn hoe leuk is dat! Ook delen we dezelfde interesses en hebben we soms stevige discussies maar zijn we altijd respectvol naar elkaar. Marieke zegt eigenlijk alleen iets over een onderwerp als zij weet waar ze het over heeft. Zij zal nooit iets zeggen wat ze niet kan onderbouwen. Ze is gedreven en neemt haar werk (en zichzelf 😉) erg serieus en zal altijd tot het uiterste gaan om te helpen.

Marieke heeft daarnaast veel levenservaring op leuke en minder leuke vlakken wat maakt dat zij zich ook echt kan inleven in iemands leefwereld. Zou ik haar aanraden als coach? Volmondig ja 100%. Ze is iemand op wie je kunt bouwen en vertrouwen.

– Annette

Mind Decoration Marieke_Keyer-51 bos denken persoonlijke coaching
Mind Decoration Marieke_Keyer-55 arm engel persoonlijke coaching
Mind Decoration Marieke_Keyer-37 oog persoonlijke coaching
Mind Decoration Marieke_Keyer-67 trap wegwijzer jogger