E-mail:

Telefoonnummer: 06 394 259 05

what you see is what you get

Ik ben Marieke

What you see is what you get. Ik draai er niet omheen. Empathisch directief, zo kan je mijn stijl benoemen. Ik heb al 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Ik kwam daar blanco binnen als zorgassistente. Mijn achtergrond was nogal technisch (autospuiter en naaimachinemonteur 😉). Wat bleek, de mens is ook één en al techniek! Van zenuwstelsels tot botten en wat al niet meer. Alléén, de mens heeft meer lagen. Gedachtes, gevoelens en emoties. Ik kwam tot de ontdekking hoeveel impact deze hebben op je totale lichamelijke en geestelijke gezondheid. Op je kwaliteit van leven.

Mind Decoration Marieke_Keyer-18 persoonlijke coaching over marieke

Ik ontwikkelde me als verpleegkundige. Niet snel daarna ben ik gestart met de HBO Verpleegkundige Bachelor opleiding. Mijn coaching vaardigheden vielen anderen op. Iets wat ik zelf nooit had bedacht, maar wat ik dagelijks deed!! Mijn eigen leven kende, van jongs af aan, diepe dalen. Ik heb daardoor zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. En dat heeft me veel gebracht. Ik ben die vrouw die de slingers uit haar rugzak haalt én ophangt.

Je kunt me uit bed halen voor zuurkool met worst. Ik houd van strand, zee en bossen. Mijn kinderen hebben mij nog nooit op mijn motor zien rijden. Ik maak graag strandwandelingen en kijk graag naar de zonsondergang, op een mooie zwoele zomeravond, onder het genot van een glas Martini Asti.

Liefs Marieke

Ik ben die vrouw die de slingers uit haar rugzak haalt én ophangt